Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (31.03.2022). Sportul alb îți aduce un câștig substanțial

Daniil Medvedev are prima șansă în sferturi, la AO
Daniil Medvedev are prima șansă în sferturi, la Miami

Pentru biletul de tenis (31.03.2022), ne-am oprit pe turneul ATP de la Miami. Betmag propune două pronosticuri curajoase, cu o cotă totală de 5,81, menite să aducă un profit substanțial pariorilor, la început de weekend.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Miza pe rus

Daniil Medvedev, favoritul de la Miami, îl va înfrunta, joi, pe Hubert Hurkacz, deținătorul trofeului, în sferturile de finală ale turneului. Aceasta va fi cea de-a patra întâlnire dintre cei doi sportivi, rusul conducând cu 2-1. Daniil Medvedev este în formă bună și pornește ca favorit. Nu a câștigat niciun turneu în acest an, dar a învins în 16 din 20 de meciuri. Cei doi jucători au avut mereu partide încinse, la fel cum ne așteptăm să fie și joi. Cu o victorie, rusul ar reveni în fruntea clasamentului ATP, motiv suficient să credem că va obține un succes muncit în fața polonezului. “Daniil Medvedev câștigă meciul în trei seturi” are cotă 3.80.

Spaniolul câștigă!

Carlos Alcaraz Garfia și Miomir Ketsmanovich, doi jucători tineri și ambițioși, vor concura pentru un loc în semifinalele turneului de la Miami. Ibericul a arătat o formă excelentă pe pământ american, unde nu a pierdut niciun set în acest an. Nici sârbul nu a fost mai prejos, dar mai are nevoie de timp pentru a ajunge în vârf. Ambii sportivi sunt pregătiți din toate punctele de vedere, dar mizăm pe spaniol, ținând cont de cele mai recente performanțe pe care le-a reușit. “Carlos Alcaraz Garfia câștigă meciul în două seturi” are cotă 1.53.

Agenții autorizate