Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (31.07.2023). Final de lună cu profit

Biletul de tenis, de luni, 31.07.2023 e format din două evenimente, de la meciurile din cadrul  turului întâi de la ATP Washington, Statele Unite. Meciurile alese formează o cotă de 2,21 și cu o miză de 500 de lei putem obține un profit de 605 de lei.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Americanul are fanii de partea sa

Prima alegere de pe biletul de tenis de luni, 31.07.2023 vine la partida Marcos Giron – Radu Albot. Americanul se întoarce în fața propriilor fani și vrea un parcurs bun la Washington. De partea cealalată, moldoveanul nu se descurcă rău pe hard, dar Radu vine după eșecul de la challengerul de la Iași.

Meciul se anunță unul interesant, dar cu favoritul gazdelor plecând cu prima șansă. Albot nu va ceda ușor, asta e clar, însă noi credem că americanul se va impune în acest duel.

Duel al stângacilor în primul tur la DC Open

A doua alegere de pe biletul de tenis vine de la partida Corentin Moutet – Liam Broady. Francezul a fost eliminat rapid săptămâna trecută de la Atlanta, dar jocul nu a fost neapărat rău. Broady joacă și el bine pe suprafețe rapide și speră la victorie în partida contra lui Corentin.

Ambii jucători au un serviciu bun, în special din careul de avantaj și game-urile ar trebui să se deruleze rapid. Nu sunt excluse break-urile, dar credem că partida va fi întinsă pe cel puțin 21 de game-uri.

Biletul de tenis (31.07.2023)

Biletul de tenis (31.07.2023)

Joacă responsabil!

Agenții autorizate