Urmareste-ne

Archive

Biletul de tenis din 1 august 2021. Profit 160% din finalele de la Atlanta

Biletul de tenis din 1 august 2021. Turneul ATP de la Atlanta îşi caută campionii. Sâmbătă spre duminică noapte, se dispută finalele, atât de simplu, cât şi de dublu. Se joacă pe hard, iar cele două jocuri decisive ne pot aduce un profit de 160%.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Isner are o revanşă de luat

Biletul de tenis din 1 august 2021. De la miezul nopţii, Brandon Nakashima şi John Isner se întâlnesc în ultimul act al probei de simplu. E al doilea turneu consecutiv, în care cei doi se duelează, după semifinala de la Los Cabos, unde Nakashima a avut câştig de cauză. Aşadar, Isner, 35 ATP şi 36 de ani, are o revanşa de luat în faţa conaţionalului său de 19 ani aflat pe 115 ATP. Pentru Isner, e una din puţinele ocazii pe care le va mai avea de a-şi trece un nou titlu ATP în palmares. „Isner câştigă” are cota 1,68.

Opelka şi Sinner, jucători în ascensiune

Biletul de tenis din 1 august 2021. De la 01:30, la dublu, Steve Johnson şi Jordan Thompson se luptă cu Reilly Opelka şi Jannik Sinner. Sunt două perechi formate înaintea acestui turneu, aşa că nu există un istoric al rezultatelor. Totuşi, Opelka şi Sinner sunt amândoi jucători buni, de top 40 ATP la simplu, cu Sinner, la 19 ani, un potenţial viitor star al tenisului. Mizăm pe tinereţea celor doi favoriţi şi pe setea lor de trofee. „Opelka / Sinner câştigă” are cota 1,55”

Biletul de tenis din 1 august 2021

Biletul de tenis din 1 august 2021

Agenții autorizate