Urmareste-ne

Archive

Biletul de tenis din 11 iulie 2021. Două finale ne triplează investiţia

Biletul de tenis din 11 iulie 2021. Dacă ieri v-am propus un bilet cu două finale de Wimbledon, bilet care s-a dovedit câştigător, astăzi mergem pe alte două finale. La Hamburg, Gabriela Ruse se află în premieră în ultimul act al unei competiţii WTA, în timp ce la Wimbledon, Novak Djokovic caută al treilea titlu consecutiv.

Gabriela Ruse, la prima finală WTA din carieră

Biletul de tenis din 11 iulie 2021. De la ora 13:00, Gabriela Ruse o înfruntă pe favorita locală Andrea Petkovic. Nemţoiaca e jucătoarea mai experimentată şi mai bine clasată, locul 130 faţă de 198 româncă. E clar favorită, mai ales dacă ne gândim că a fost în top 10. Nu trece prin cea mai bună perioadă, dar valoarea nu dispare peste noapte. Însă, Gabriela a făcut un turneu excelent, cel mai bun în acest an, şi a eliminat mai mulţi capi de serie în drumul ei spre finală. Ne aşteptăm să încununeze parcursul foarte bun cu un trofeu. „Ruse câştigă” are cota 2,05.

Djokovic, întâlnire cu istoria

Biletul de tenis din 11 iulie 2021. Novak Djokovic – Matteo Berrettini este finala de la simplu masculin la Wimbledon. Sârbul e într-o formă de zile mari şi, după Australian Open şi Roland Garros, şansa de a-şi trece şi al treilea turneu major al anului în palmares. Mai mult, e la unul singur de adevăratul Grand Slam, toate patru în acelaşi an. Doar 2 jucători au reuşit asta în istorie, Don Budge în 1938, respectiv Rod Laver în 1962 şi 1969. Djokovic a deţinut toate cele patru titluri, dar în ani consecutivi, Wimbledon şi US Open 2015, plus Australian Open şi Roland Garros 2016. Sârbul are 19 turnee majore în palmares, iar dacă se impune pe iarba britanică îi va egala pe marii rivali, Federer şi Nadal, ambii cu 20. Berrettini a jucat de două ori cu sârbul şi a pierdut 0-2 şi 1-3, ultima dată la Roland Garros 2021. „Djokovic se impune la minim două seturi diferenţă” are cota 1,42.

Biletul de tenis din 11 iulie 2021

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate