Urmareste-ne

Archive

Biletul de tenis din 14 februarie 2021. Triplăm banii în minimum de seturi

Biletul de tenis din 14 februarie 2021. Fără urmă de dubiu, turneul momentului din tenis este Openul australian. Cei mai buni din lume, fete şi băieţi, se luptă pentru primul Grand Slam al anului şi numărul competitorilor scade pe zi ce trece. Suntem în optimi şi avem şansa de a ne tripla banii cu două pronosticuri pe favoriţi.

Nadal, un titlu şi 4 finale pierdute la AO

Biletul de tenis din 14 februarie 2021. Fabio Fognini (17 ATP) şi Rafael Nadal (2 ATP) se întâlnesc luni dimineaţă, nu înainte de ora 06:00, pentru  un loc în sferturi. Favorit e campionul spaniol, care nu a pierdut pe hard în faţa lui Fognini din 2015. Se întâmpla la US Open, într-o perioadă nu prea bună pentru Nadal. Rafa are un singur titlu la AO, dar şi alte 4 finale. Fognini, în schimb, şi-a egalat cea mai bună performanţă prin prezenţa în această fază. „Sub 3,5 seturi” are cota 1,80.

Rogers şi-a depăşit deja cel mai bun rezultat

Biletul de tenis din 14 februarie 2021. Ashleigh Barty (1 WTA) şi Shelby Rogers (57 WTA) încearcă şi ele să prindă un loc în sferturi, în meciul care începe luni, nu înainte de ora 10:00. Australianca este favorită certă, atât prin prisma locului din clasament, cât şi a faptului că evoluează „pe teren propriu”. Barty e în formă. După ce debutat în 2021 cu o înfrângere la Simona Halep, n-a mai pierdut nimic, iar la Australian Open nu a cedat nici un set. Rogers nu are nici ea set pierdut la AO, dar la turneul precedent, tot la Melbourne, a fost eliminată chiar de Barty, cu 7-5, 2-6, 10-4. Numărul 1 mondial a avut rezultate în creştere la AO, cu sferturi în 2019 şi semifinală în 2020. Dacă se menţine, în 2021, ar trebui să atingă finala. Rogers are deja cel mai bun rezultat din carieră prin accesul în optimi, pentru că nu trecuse niciodată de turul 2. Cele două s-au mai întâlnit la Grand Slamul de la Antipozi şi în 2017, când Barty s-a impus lejer cu 7-5, 6-1. „Barty câştigă 2-0” are cota 1,70.

Biletul de tenis din 14 februarie 2021

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare