Urmareste-ne

Archive

Biletul de tenis din 19 august 2021. Cincinnati ne aduce 250 de lei

Biletul de tenis din 19 august 2021. Turneul momentului în lumea tenisului este cel de la Cincinnati, care reuneşte cei mai buni jucători, atât la masculin, cât şi la feminin. De acolo, vine şi profitul nostru, cu două meciuri care se joacă în această noapte.

Osaka joacă pentru o ţară întreagă

Biletul de tenis din 19 august 2021. La fete, după ora 02:00, începe Teichmann – Osaka, cu japoneza nr. 2 WTA mare favorită. Osaka nu joacă doar pentru ea, ci pentru un scop caritabil, pentru că a promis că va dona câştigurile pentru Haiti, ţară lovită grav de cutremur. Dorinţa de victorie va fi cu atât mai mare şi n-ar trebui să fie greu să se impună, deoarece întâlneşte o adversară accesibilă, locul 65 WTA. Teichman le-a bătut pe Cîrstea şi Pera, dar Osaka e la alt nivel. „Osaka se impune cu 2-0” are cota 1,60.

Doar Djokovic l-a bătut recent pe Berrettini

Biletul de tenis din 19 august 2021. La băieţi, după 03:30, lucrurile sunt şi mai simple între Berrettini şi Auger-Aliassime. Italianul e în formă – cu finală la Wimbledon anul acesta – şi, în plus, are deja 2-0 la directe. Pe Berrettini nu l-a bătut nimeni în afară de Djokovic în ultimele 18 partide. „Câştigă Berrettini” are cota 1,55.

Biletul de tenis din 19 august 2021

Biletul de tenis din 19 august 2021

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare