Urmareste-ne

Archive

Biletul de tenis din 19 martie 2021. Două semifinale pentru 250 de lei

Biletul de tenis din 19 martie 2021. Vă propunem două pronosticuri pe scor exact la seturi în meciurile a doi dintre cei mai buni jucători din noua generaţie. Se joacă la Acapulco, în Mexic, la ore foarte matinale pentru România.

Zverev nu a cedat nici un set

Biletul de tenis din 19 martie 2021. Dominik Koepfer – Alexander Zverev începe în jurul orei 04:00 în semifinalele turneului de la Acapulco. Zverev, 7 ATP, are o misiune destul de uşoară în faţa compatriotului său, 71 ATP. Până acum, nu s-au mai întâlnit, dar diferenţa de valoare este evidentă în favoarea lui Zverev, care va fi mai odihnit, după ce a avansat în această fază fără să joace în sferturi. Niciunul dintre ei nu a cedat nici un set până acum. „Zverev câştigă 2-0” are cota 1,53.

Tsitsipas e favorit

Biletul de tenis din 19 martie 2021. Stefanos Tsitsipas – Lorenzo Musetti, de la 06:00, este un joc şi mai dezechilibrat la prima vedere. Grecul, 5 ATP, are prima şansă în faţa italianului de pe 120 ATP. Musetti a trecut de Schwartzmann şi Dimitrov până acum, dar va avea parte de cel mai greu meci cu Tsitsipas. Noi credem că grecul se va impune fără mari probleme. „Tsitsipas câştigă 2-0” are cota 1,60.

Biletul de tenis din 19 martie 2021

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii