Urmareste-ne

Archive

Biletul de tenis din 21 noiembrie 2020. Două semifinale pentru 250 de lei profit

Biletul de tenis din 21 noiembrie 2020. Sezonul masculin se apropie de final. Cei mai buni dintre cei buni se întâlnesc la Turneul Campionilor, în timp ce tinerii aspiranţi la lumina reflectoarelor se duelează prin competiţii Challenger. Biletul de azi ne poate aduce un profit de 250 de lei, prin victoriile lui Nadal şi Martin în două lumi diferite ale aceluiaşi sport.

Nadal l-a bătut de fiecare dată pe Medvedev

Biletul de tenis din 21 noiembrie 2020. Medvedev – Nadal, în semifinalele Turneului Campionilor este penultimul mare meci al anului. La casele de pariuri, rusul, 4 ATP, este favorit în faţa marelui Nadal, 2 ATP. E o alegere destul de ciudată, mai ales dacă ne uităm în istorie şi vedem că Medvedev a pierdut de fiecare dată contra spaniolului. E drept, rusul are un parcurs excelent la Londra, cu 3 din 3 victorii şi niciun set cedat, spre deosebire de Nadal, care a pierdut cu Thiem 0-2 şi a pierdut set şi cu Rublev. Totuşi, noi mergem pe mâna spaniolului. „Victorie Nadal” are cota 2,10.

Martin e favorit

Biletul de tenis din 21 noiembrie 2020. De Jong şi Martin se întâlnesc tot în semifinale, dar la Challengerul de la Guayaquil, Ecuador. Olandezul se află pe 349 ATP, mult mai slab clasat decât adversarul său slovak, 105 ATP. Martin nu a cedat niciun set până acum în faţa celor trei oponenţi întâlniţi şi s-a impus destul de lejer. De partea cealaltă, De Jong a avut probleme în primul tur, cu Villela, 187 ATP, pe care l-a întors de la 0-1. „Victorie Martin” are cota 1,70.

Biletul de tenis din 21 noiembrie 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii