Urmareste-ne

Archive

Biletul de tenis din 27 mai 2021. Două sferturi pentru cotă doi şi-un sfert

Biletul de tenis din 27 mai 2021. Astăzi, vă propunem două pronosticuri din tenisul masculin, în turneele de la Parma şi Belgrad. Se joacă pentru un loc în semifinale, iar suprafaţa e aceeaşi în ambele cazuri: zgura.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Korda preferă zgura

Biletul de tenis din 27 mai 2021. La Parma, nu înainte de ora 17:00, Sebastian Korda (63 ATP) şi Yoshihito Nishioka (60 ATP) se întâlnesc în sferturi. Sunt doi jucători de valori apropiate (a se vedea şi poziţionarea în clasamentul mondial), dar în acest meci Korda e favoritul. Americanul preferă zgura şi se simte foarte bine pe această suprafaţă, spre deosebire de nipon, care e înclinat spre hard. „Korda câştigă” are cota 1,51.

Delbonis a câştigat toatele directele

Biletul de tenis din 27 mai 2021. În sferturile de la Belgrad, nu înainte de ora 18:00, joacă Federico Delbonis (52 ATP) şi Roberto Carballes Baena (98 ATP), un duel argentino-spaniol. Cei doi s-au mai întâlnit de patru ori până acum, câte o dată în fiecare din ultimi patru ani, iar de fiecare dată s-a impus argentinianul. „Delbonis câştigă” are cota 1,49.

Biletul de tenis din 27 mai 2021

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii