Urmareste-ne

Archive

Biletul de tenis din 28 august 2021. Trei finale feminine pentru peste 500 de lei

Biletul de tenis din 28 august 2021. Turneele WTA de la Cleveland şi Chicago, ambele jucate pe hardul american, se apropie de final. Avem trei finale pe biletul nostru şi o cotă totală de 5,49.

Begu n-a cedat niciun set

Biletul de tenis din 28 august 2021. Irina Begu – Anett Kontaveit începe la ora 20:00, în ultimul act de la Cleveland. Begu a făcut un turneu excelent, în care nu a cedat niciun set. Românca, 74 WTA, se află în faţa primei finale după patru ani şi are o adversară dificilă, pe Kontaveit, 30 WTA, aflată la a opta finală din carieră. Totuşi, jucătoarea din Estonia a câştigat un singur titlu şi asta ne dă speranţe pentru compatrioata noastră. Dar, lăsând naţionalismul la o parte, ne interesează profitul, aşa că, obiectiv, am ales „Begu câştigă minim un set”, la cotă 1,80.

Svilotina, mare favorită

Biletul de tenis din 28 august 2021. În finala de la Chicago, Elina Svitolina (6 WTA) o întâlneşte pe Alize Cornet (68 WTA). În directe, Svitolina conduce cu 4-3 la victorii şi, interesant, niciun meci dintre cele două nu a intrat în decisiv. Svitolina e mare favorită şi cota pentru victoria ei nu ne ajută prea mult. Mergem pe handicap la game-uri, mai exact pe o diferenţă de minim 4 game-uri, la cotă 1,65.

Experienţă versus entuziasm

Biletul de tenis din 28 august 2021. Închidem cu finala de dubla de la Cleveland, în care perechea japoneză Aoyama/Shibahara dă piept cu un cuplu americano-indian format din McHale şi Mirza. Niponele au prima şansă, sunt o echipă sudată şi trecută prin multe împreună. Cealaltă pereche s-a format înainte de acest turneu şi a evoluat excelent şi, de aceea, credem că vor lua măcar un set, dacă nu trofeul. Cota pentru un set câştigat e 1,85.

Biletul de tenis din 28 august 2021

Biletul de tenis din 28 august 2021

 

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare