Urmareste-ne

Archive

Biletul de tenis din 3 aprilie 2021. Peste 300 de lei din două finale

Biletul de tenis din 3 aprilie 2021. Turneul de la Miami se apropie de sfârşit. În competiţia feminină, se joacă finala dintre Ashleigh Barty şi Bianca Andreescu, în timp ce, la masculin, are loc ultimul act din proba de dublu, între perechile Daniel Evans & Neal Skupski / Nikola Mektic & Mate Pavic. Ambele partide se joacă astă seară, finala fetelor, de la 20:00, iar a băieţilor de la 22:30.

Se anunţă o finală disputată

Biletul de tenis din 3 aprilie 2021. Ashleigh Barty (1 WTA) şi Bianca Andreescu (9 WTA) nu s-au întâlnit niciodată până acum. Ambele au avut un traseu presărat cu jocuri de trei seturi. Barty a cedat un set la Kucova (primul meci), Azarenka (sferturi) şi Svitolina (semifinale), în timp ce Andreescu a câştigat în set decisiv în fiecare din ultimele 4 partide, cu Anisimova, Muguruza, Sorribes Tormo şi Sakkari. „Trei seturi în meci” are cota 2,27.

Croaţii, favoriţi cerţi

Biletul de tenis din 3 aprilie 2021. În finala masculină de dublu, croaţii Mektic şi Pavic sunt favoriţi în faţa perechii britanice. Englezii s-au „zbătut” să ajungă până aici, cedând câte un set în fiecare dintre precedentele trei tururi, în timp ce adversarii lor au defilat până în finală. De altfel, croaţii sunt cap de serie 2 în turneu şi au şi prima şansă în acest meci. „2 solist” are cota 1,40.

Biletul de tenis din 3 aprilie 2021

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare