Urmareste-ne

Archive

Biletul de tenis din 5 martie 2021. Triplăm banii cu trei seturi în două meciuri

Biletul de tenis din 5 martie 2021. Astăzi, trecem şi Atlanticul, şi Ecuatorul, pentru un bilet de tenis la turneul ATP de la Buenos Aires. Meciurile serii ne pot aduce o cotă de 2,91 sau, altfel spus, triplarea investiţiei. Trei seturi în două meciuri ne sunt suficiente pentru un bilet câştigător.

Un set pentru Kecmanovic e suficient

Biletul de tenis din 5 martie 2021. Miomir Kecmanovic – Laslo Djere, nu mai devreme de ora 23:00, este primul meci de pe biletul nostru. Este un duel 100% sârb, între ocupanţii locurilor 42 şi 60 ATP. La prima vedere, Kecmanovic, mai bine clasat, ar trebui să fie favorit, dar bookmakerii sunt de altă părere. Interesant este că, în cele două confruntări directe de până acum, ambele în 2019, Kecmanovic s-a impus de fiecare dată, fără să piardă vreun set. S-au întâlnit la Indian Wells şi US Open, iar Djere a cedat 0-2 şi 0-3. „Kecmanovic ia cel puţin un set” are cota 1,55.

Schwartzman e top 10

Biletul de tenis din 5 martie 2021. Diego Schwartzman – Jaume Munar, nu mai devreme de 00:30, este un duel mult mai inechilibrat. Argentinianul Schwartzman este favorit cert. E locul 9 ATP, mult mai bine clasat decât adversarul său spaniol, poziţia 106. De altfel, argentinianul a câştigat ambele directe de până acum, ultima dintre ele, în urmă cu un an, tot în ţara tangoului, dar la Cordoba, cu scorul de 2-0. „Schwartzman câştigă 2-0” are cota 1,88.

Biletul de tenis din 5 martie 2021

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii