Urmareste-ne

Archive

Biletul de tenis din 6 aprilie 2021. Româncele ne aduc 333 de lei

Biletul de tenis din 6 aprilie 2021. Turneul WTA de la Bogota a ajuns în faza 16-imilor de finală şi două dintre reprezentantele României sunt pe tablou în această seară. Irina Bara are meci greu cu Arantxa Rus, în timp ce Mihaela Buzărnescu ar trebui să se impună în faţa lui Harmony Tan. Se joacă pe zgură, suprafaţă care le avantajează pe jucătoarele noastre.

Irina Bara joacă bine pe zgură

Biletul de tenis din 6 aprilie 2021. Irina Bara – Arantxa Rus începe în jurul orei 18:00. Irina, 132 WTA, o întâlneşte pe olandeza de pe locul 83 mondial. Rus, 30 de ani, demonstrează cel mai bun tenis al ei în ultimii doi ani, pe care i-a terminat în top 100. De partea cealaltă, Bara nu a urcat niciodată în prima sută. În schimb, Irina are evoluţii bune pe zgură, cel puţin 20 în fiecare din ultimele două sezoane, lucru care îi poate da încredere în forţele sale. Noi credem că e capabilă să îi pună probleme adversarei sale. „Irina Bara câştigă cel puţin un set” are cota 1,80.

Buzărnescu pare să revină la forma bună

Biletul de tenis din 6 aprilie 2021. Mihaela Buzărnescu – Harmony Tan e programat pentru ora 19:30. Miki (136 WTA) e departe de forma care a dus-o în top 30 la un moment dat, dar dă semne de revenire la tenisul ei de calitate. În 2021, a trecut mereu de primul joc, indiferent că a fost vorba despre Australian Open, Miami sau Guadajara. Singura excepţie a fost cel de la Lyon, când a cedat în faţa favoritei locale Mladenovic. De partea cealaltă, Harmony Tan (190 WTA) a câştigat primul ei turneu ITF din carieră chiar în 2021, într-o finală cu Jaqueline Cristian, la Andrezieux-Boutheon (Franţa). Dar Tan nu se descurcă deloc bine pe zgură. Are doar 9 victorii din 40 de meciuri jucate din mai 2015 şi până acum. Niciodată nu a avut mai mult de două într-un an, iar în 2021 şi-a făcut deja „baremul”. „Victorie Buzărnescu” are cota 1,85.

Biletul de tenis din 6 aprilie 2021

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii