Urmareste-ne

Archive

Biletul de tenis din 9 ianuarie 2021. Profit de 270 de lei în optimile de la Delray Beach

Biletul de tenis din 9 ianuarie 2021. Turneul american de la Delray Beach, Florida, este unul dintre primele ale anului, după ce competiţiile australiene au fost amânate. Turneul de categoria ATP 250 nu a atras cele mai mari nume din circuit, cei mai bine clasaţi fiind chilianul Cristian Garin (locul 22 ATP, cap de serie 1) şi John Isner (25 ATP, cap de serie 2) şi Adrian Mannarino (34 ATP). Astăzi, sunt programate partide din optimi.

Garin e principalul favorit al turneului

Biletul de tenis din 9 ianuarie 2021. Cristian Garin – Christian Harrison este primul meci care ne interesează. Partida începe nu mai devreme de 21:30 şi aduce faţă în faţă principalul favorit al turneului şi un jucător aflat pe locul 789 ATP, venit din calificări. Garin, însă, este un jucător care preferă zgura, iar Delray Beach se joacă pe hard, suprafaţa favorită a adversarului său, care a obţinut, până acum, victorii la tenismeni mult mai bine clasaţi. Cei doi nu s-au întâlnit niciodată, iar chilianul are prima şansă, dar nu a mai jucat din octombrie, pe când americanul are deja 3 meciuri în 2021. „Harrison câştigă cel puţin un set” are cota 1,67.

Serviciul, principalul atu al lui Korda

Biletul de tenis din 9 ianuarie 2021. Tommy Paul – Sebastian Korda, nu mai devreme de 01:00, este un duel 100% american, deşi Korda este fiul celebrului ceh Petr Korda, câştigător la Australian Open. Atipic pentru un jucător din SUA, Tommy Paul, 52 ATP, preferă zgura, câştigând Roland Garros la juniori. Şi adversarul său are un Grand Slam la juniori, dar Australian Open, turneu care se joacă pe hard. Korda e pe locul 119 şi are un serviciu foarte bun, care i-ar putea fi de ajutor în acest duel. „Korda câştigă cel puţin un set” are cota 1,46.

Isner conduce în directe

Biletul de tenis din 9 ianuarie 2021. Thiago Moura Monteiro – John Isner este cel duelul cu cei mai bine clasaţi jucători. Brazilianul este pe 82 ATP, în timp ce Isner, cap de serie 2, e 25 ATP. Cei doi s-au întâlnit în urmă cu un an, în fazele incipiente de la Australian Open, Isner câştigând cu 3-1. Jucător de hard, al doilea favorit al competiţiei are prima şansă şi în această seară. Meciul nu va începe mai devreme de ora 03:00. „Victorie Isner”  are cota 1,51.

Biletul de tenis din 9 ianuarie 2021

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii