Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis Turneul Campioanelor. Dubla din Mexic care ne aduce profit

Biletul de tenis, din ziua 4, de la Turneul Campioanelor e format din două evenimente, de la meciurile din cadrul rundei a doua a grupei BMeciurile alese formează o cotă de 2,45  și cu o miză de 1000 de lei putem obține un profit de 1450 de lei.

 

Iga e în formă și în Mexic

Prima alegere de pe biletul de tenis vine de la partida Iga Swiatek – Cori Gauff. Poloneza a jucat bine în primul meci și s-a impus în minimum de seturi în fața cehoaicei Marketa Vondrousova. Gauff a trecut și ea fără probleme de Jabeur și abordează meciul cu încredere.

Swiatek s-a impus clar în ultimul meci direct în fața tinerei americance și credem că și în disputa de la Cancun poloneza va reuși să bifeze un nou succes în fața lui Gauff.

Victorie obligatorie pentru cehoaică

A doua alegere de pe biletul de tenis vine de la partida Ons Jabeur – Marketa Vondrousova. Tunisianca nu a emis nicio pretenție în partida cu Gauff, câștigând doar un singur game. De partea cealaltă, Marketa a stat aproape un set de Iga, dar a cedat clar în actul secund.

Marketa are nevoie de victorie pentru a rămâne în cursa pentru locul secund. Iar la cum se prezintă în acest moment lucrurile, credem că Vondrousova se va impune în fața jucătoarei pe care a învins-o în finala de la Wimbledon.

Biletul de tenis Turneul Campioanelor

Biletul de tenis Turneul Campioanelor

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate