Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul de week-end (2-3.10.2021). Dăm lovitura şi luăm 90.000 de lei

Suarez şi Pique, altădată coechipieri, în această etapă adversari direcţi
Suarez şi Pique, altădată coechipieri, în această etapă adversari direcţi

Cu pauza internaţională care bate la uşă, încercăm să dăm lovitura în ultima etapă a campionatelor interne. Am ales o miză accesibilă, 40 de lei, şi partide din şapte campionate pentru un bilet de 90.000 de lei câştig potenţial.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Derby-ul Craiovei

Meciul care împarte Craiova în două, dintre echipa lui Mititelu şi cea a lui Rotaru e programat în etapa a 11-a din Liga 1. Se joacă duminică, de la 21:00, cu trupa condusă de Mutu în rol de gazdă. Orgoliile sunt enorme – deh, vorbim de olteni – dar fotbalul s-ar putea să nu se ridice la acelaşi nivel. Încrâncenarea va fi maximă – celor cărora preferă să parieze pe cartonaşe le recomandăm să joace pe „roşu” – şi ne aşteptăm să se anihileze reciproc. Trupa lui Reghecampf e mai bună pe hârtie, dar ce mai contează într-un asemenea meci. „PSF X” e cotat la 1,62.

Spectacolul Premier League

Cel mai spectaculos campionat din lume, cel din Anglia, ne aduce trei pariuri profitabile. Mai întâi, sâmbătă, de la 17:00, Chelsea ar trebui să o bată pe Southampon la Londra (cotă 1,40), mai ales că a pierdut primul loc după înfrângerea cu City din runda precedentă. Duminică, West Ham – Brentford (16:00) e un meci în care gazdele pornesc favorite şi au demonstrat că au un atac excelent, 13 goluri în 6 etape. Mizăm pe „minim două goluri” West Ham (cotă 1,86). Nu plecăm din Anglia, fără să pariem GG (1,56) la derby-ul ultimelor două campioane, Liverpool – Man City (duminică, 18:30).

Pauză sau final pe granzii din Spania.

Spania vine şi ea cu un derby, Atletico – Barcelona (sâmbătă, 22:00), dar catalanii nu mai sunt trupa din era Messi. În derivă, Barca are şanse destul de mici să plece de pe Wanda Metropolitano cu vreun punct. „PSF 1”, la 1,62, e aur curat. La fel cum e şi „PSF 2” (cotă 1,45) la Espanyol – Real Madrid, în celălalt meci catalano-madrilen, dumică de la 17:15.

Bella Italia

Roma lui Mourinho are misiune uşoară duminică, ora 19:00, cu nou-promovata Empoli. Mizăm pe victoria capitolinilor la 1,45. Ne mutăm, apoi, la Fiorentina – Napoli, care se joacă în paralel, unde aşteptăm GG în duelul revelaţiilor. Trupa „viola” e pe 5, iar Napoli, lider cu punctaj maxim. Alt meci tare e Atalanta – AC Milan, de la 21:45. Gazdele, etalonul spectacolului în Italia în ultimele sezoane, au început ceva mai slab, dar se vor mobiliza cu Milanul. Nici „diavolii” nu sunt de colea şi se întrevede un meci încins, în care se pot da lejer minim 3 goluri (cotă 1,71.)

Goluri multe în Bundesliga

Campionatul german e recunoscut pentru scorurile mari pe care le înregistrează. Dortmund, care a marcat câte 3, 4 şi 5 goluri în ultimele etape acasă şi a încasat de fiecare dată câte două, o primeşte pe Augsburg (sâmbătă, 16:30). Victorie şi cel puţin 3 reuşite în meci, lucru natural într-un joc al galben-negrilor, la cotă 1,49, e alegerea evidentă. Trei ore mai târziu, joacă Leipzig cu Bochum, unde mizăm pe minim 3 goluri (cotă 1,46). Închidem Germania cu Bayern – Frankfurt (duminică, 18:30), cu aşteptări şi mai mari, „peste 3,5 goluri”, la cotă 1,55.

Vive la France

În Franţa, avem derby-ul Lille – Marseille (duminică, 18:00), în care GG-ul n-ar trebui să lipsească, iar cota de 1,80 merită jucată. Apoi, de la 21:45, Lyon merge pe terenul codaşei St. Etienne, echipa fără victorie în cele opt runde de până acum. Dacă vrea să se bată la titlu, Lyon trebuie să ia trei puncte, dar mergem „safe” pe „PSF 2”, la cotă 1,52.

Olanda lui Ajax şi PSV

Ajaxul domină autoritar Eredivisie, 19 puncte în primele 7 runde, golaveraj 30-1. Da, ai citit bine, 30 de goluri a dat Ajax în 7 meciuri. Ultimele rezultate au fost 5-0, 2-0, 9-0!!!, 5-0 şi 3-0. „Lăncierii” sunt în formă şi întâlnesc Utrecht, duminică, de la 15:00. Oaspeţii sunt pe 5, trupă în formă şi ea, deci ar putea să marcheze. Tocmai de aceea, „peste 3,5 goluri”, la 1,68, ni se pare un pronostic cu şanse foarte mari de reuşită. La fel ca „peste 2,5” la PSV cu Sparta. Sparta a luat 4 de la Cambuur acasă în runda precedentă, deci nu are cum să scape cu puţine de pe terenul lui PSV.

Codul pentru agentii

Codul pentru agentii

 

Agenții autorizate