Urmareste-ne

Archive

Biletul de weekend (2-3.04.2022). Termină săptămâna pe plus alături de noi!

Bayern Munchen, favorită cu Villareal

Biletul de weekend (2-3.04.2022) conține 5 partide din cadrul celor mai bune ligi de fotbal din Europa. Evenimente în care sunt implicate echipe precum Bayern, Chelsea, Tottenham sau Bayer Leverkusen. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Solistele vin din Germania

Deschidem biletul cu partida dintre Freiburg și Bayern, una foarte importantă în lupta pentru titlu, chiar dacă cei de la Freiburg se află pe 5. Gazdele din această după-amiază se află pe 5, la egalitate de puncte cu Leipzig, dar cu un golaveraj inferior, în timp ce Bayern este liderul Bundesligii de o lungă perioadă de timp. Bavarezii au nevoie de o victorie pentru a-și consolida poziția. Adăugăm pariul „2” pe bilet, pentru cota 1.50.

O altă partidă cu mare importanță în lupta pentru locurile de Champions League, cât și pentru retrogradare vine tot din Bundesliga. Bayer Leverkusen și Hertha Berlin se vor duela pentru cele 3 puncte sâmbătă după-amiaza. Formația din Leverkusen are nevoie de o victorie, precum și oaspeții săi, care se află pe primul loc retrogradabil. Totuși, gazdele sunt favorite, așa că mizăm pe victoria lor, care ne oferă cota 1.42.

Victorii pentru formațiile londoneze

Continuăm biletul nostru și ne mutăm în Premier League. Chelsea și Brentford este una dintre partidele dezechilibrate ale acestei etape de Premier League, „albaștrii” fiind cotați cu prima șansă. Oaspeții au pierdut ambele partide cu Chelsea din acest sezon, din turul campionatului, cât și din Cupa Ligii Angliei, iar Chelsea poate obține un nou succes. Pariem „1”, pentru cota 1.35.

Ziua de duminică este plină de partide de mare interes pentru iubitorii sportului rege. Tottenham și Newcastle este, foarte probabil, un eveniment de mare clasă din cadrul acestei runde de Premier League. Londonezii au legat 2 victorii consecutive în campionat, în timp ce Newcastle, după seria formidabilă de 9 partide fără eșec în campionat, au 2 înfrângeri în ultimele 2 etape, cu Chelsea și Everton. Partida tur s-a încheiat cu triumful gazdelor din această seară, care au nevoie de cele 3 puncte pentru a pune presiune pe locul 4, ocupat de Arsenal. Contăm pe victoria formației antrenate de Antonio Conte, care ne oferă o cotă foarte bună, 1.81.

Ultimul eveniment pentru a încheia weekendul în mare stil vine din Belgia. Standard Liege și Royale Union SG oferă unul dintre derby-urile etapei cu numărul 33 din Juliper Pro League. Gazdele sunt mai aproape de retrogradare decât de play-off-ul pentru competițiile europene, în timp ce oaspeții sunt calificați deja în grupa pentru campionat, și au șanse mari la adjudecarea prestigiosului trofeu. După ce Royale Union a învins-o pe Standard la scor în tur, 4-0, partida retur pare la îndemana ei. Pariem „2”, pentru cota 1.74.

Biletul de weekend (2-3.04.2022)

Biletul de weekend (2-3.04.2022)

 

Agenții autorizate