Urmareste-ne

Ponturi Anglia

Biletul de weekend (11.02 – 12.02.2023). 4504 de lei pot fi ai tăi! Încearcă metoda BETMAG

AS Roma

Biletul de weekend (11.02 – 12.02.2023) conține opt partide din SuperLiga – România, Premier League – Anglia, Bundesliga – Germania, Serie A – Italia, Ligue 1 – Franța și La Liga – Spania. În evenimente sunt implicate echipe precum CFR Cluj, FCSB, Arsenal, Manchester United, Borussia Dortmund, AS Roma, Marseille și Barcelona. 4504 de lei pot fi ai tăi! Încearcă metoda BETMAG.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

SuperLiga nu putea lipsi de pe bilet

U Craiova – CFR Cluj și FC Voluntari – FCSB sunt două partide cu care pariorii pot da lovitura în acest weekend. Alb-vișiniii și roș-albaștrii sunt în cursa pentru titlu și nu-și mai permit pași greșiți până la finalul sezonului regular, pentru a intra cu șanse reale la coroană în play-off. Ambele întâlnesc echipe cu moral scăzut, după înfrângerile din runda precedentă.

  • 1.42 – este cota pentru “CFR Cluj nu pierde”
  • 2.02 – este cota pentru “FCSB câștigă”

Miza pe favorite în Premier League

Arsenal – Brentford și Leeds – Manchester United sunt două partide foarte importante în economia clasamentului. “Tunarii” sunt lideri, în timp ce “diavolii” luptă pentru un loc de Liga Campionilor. În mod normal, ambele ar trebui să se impună și să-și respecte statutul de favorite.

  • 1.41 – este cota pentru “Arsenal câștigă”
  • 1.82 – este cota pentru “Manchester United câștigă”

Toți banii pe oaspeți

Werder – Dortmund, Lecce – Roma, Clermont – Marseiile și Villareal – Barcelona sunt alte patru jocuri importante din acest weekend. Oaspeții sunt, clar, favoriți. Indiferent că luptă pentru titlu sau un loc de Liga Campionilor, tindem să credem că vor reuși să se impună în fața unor adversari mai slab cotați.

  • 1.80 – este cota pentru “Dortmund câștigă”
  • 2.00 – este cota pentru “Roma câștigă”
  • 1.72 – este cota pentru “Marseiile câștigă”
  • 1.83 – este cota pentru “Barcelona câștigă”
Biletul de weekend (11.02 – 12.02.2023)

Biletul de weekend (11.02 – 12.02.2023)

Agenții autorizate