Urmareste-ne

Ponturi Germania

Biletul de weekend (27.05 – 28.05.2023). 5273 de lei pot fi ai tăi! Încearcă metoda BETMAG

Rapid are doar două victorii în play-off
Rapid

Biletul de weekend (27.05 – 28.05.2023) conține opt partide din SuperLiga – România, Bundesliga – Germania, Ligue 1 – Franța și Serie A – Italia. În evenimente sunt implicate echipe precum Rapid, FCSB, Bayern Munchen, Lyon sau Borussia Dortmund. 5273 de lei pot fi ai tăi! Încearcă metoda BETMAG.

SuperLiga nu putea lipsi de pe bilet

FCSB – Rapid, Universitatea Craiova – Sepsi și CFR Cluj – Farul sunt trei partide importante din SuperLiga cu care pariorii pot da lovitura în acest weekend. Duelul bucureștean nu mai are miză, cele două echipe luptând doar pentru orgoliu și palmares. De partea cealaltă, CFR Cluj și Universitatea Craiova nu au voie să rateze victoria, cele două echipe fiind în luptă directă pentru locul 3. Am ales și partida Gloria Buzău – UTA, care contează pentru barajul pentru menținerea/promovarea în SuperLiga. Anticipăm un meci strâns.

  • 1.82 – este cota pentru “ambele marchează”
  • 1.55 – este cota pentru “Universitatea Craiova câștigă”
  • 1.55 – este cota pentru “CFR Cluj câștigă”
  • 1.62 – este cota pentru “sub 2.5 goluri la Gloria Buzău – UTA”

Biletul de weekend. Toți banii pe favorite

Koln – Bayern Munchen, Lyon – Reims, Juventus – Milan și Borussia Dortmund – Mainz sunt patru partide importante din Bundesliga, Ligue 1 și Serie A. Mizăm pe victorii lejere obținute de Bayern și Dortmund, aflate în lupta directă pentru titlu. Lyon, la rândul ei, este obligată să învingă pentru a păstra șanse la cupele europene. În fine, între Juventus și Milan anticipăm un meci deschis, cu goluri, ambele echipe fiind disperate după victorie.

  • 1.55 – este cota pentru “Bayern Munchen câștigă și peste 2.5 goluri”
  • 1.62 – este cota pentru “Lyon câștigă”
  • 1.83 – este cota pentru “ambele marchează în Juventus – Milan”
  • 1.62 – este cota pentru “peste 3.5 goluri în Borussia Dortmund – Mainz”
Biletul de weekend (27.05 – 28.05.2023)

Biletul de weekend (27.05 – 28.05.2023)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate