Urmareste-ne

Archive

Asta da lovitură! Acum poți câștiga 100 de milioane fără niciun un efort. Nu rata ocazia!

Biletul de weekend de COTĂ 500. Încă o dată încercăm să dăm lovitură cu un bilet care ne poate aduce aproape 10.000 de lei pentru o miză mică de doar 20 de lei. Facem turul Europei, cu meciuri din Italia, Anglia, Belgia, Franţa şi Germania şi sperăm să terminăm la… casierie.

Sâmbătă, mergem pe victorii

Biletul de weekend de COTĂ 500. Parma – Juventus, sâmbătă, 21:45. Oaspeţii sunt clar favoriţi în acest duel, dar în sezonul curent au remizat jumătate dintre meciurile disputate în campionat. Sunt neînvinşi, la 4 puncte de liderul AC Milan. Parma a n-a câştigat niciodată de la ultima promovare, dar a pus mereu probleme. Are o remiză şi trei înfrângeri la limită (0-1 sau 1-2) în faţa lui Juventus. „2 şi sub 3,5 goluri” are cota 2,30.

Biletul de weekend de COTĂ 500. Genk – Kortrijk, sâmbătă, 21:45. Gazdele ocupă a doua poziţie în clasament, iar de 6 meciuri e invincibilă pe teren propriu, strângând 16 puncte din 18 posibile. Ultimele 3 meciuri acasă au fost victorii cu patru goluri marcate de Genk. Iar în vizită vine Kortrijk, o formaţie care are o singură victorie în ultimele 5 deplasări. Directele sunt dominate de Genk, care nu a pierdut în ultimii doi ani, indiferent de competiţie. „Peste 2,5 goluri Genk” are cota 2,65.

Biletul de weekend de COTĂ 500. Nice – Lyon, sâmbătă, 22:00. Lyon este una dintre cele mai în formă formaţii din Ligue 1, iar la ultima deplasare a răpus monstrul PSG pe Parc de Princes, cu 1-0. A fost, de altfel, singurul meci din decembrie în care nu a marcat de mai multe ori, iar acum prinde un adversar ieşit din formă. Nice are cinci înfrângeri în precedentele 5 meciuri de pe teren propriu, trei în campionat şi două în Europa League. „2 pauză / 2 final” are cota 2,45.

Duminică, se înscrie mult

Biletul de weekend de COTĂ 500. Sassuolo – AC Milan, duminică, 16:00. AC Milan conduce Serie A, fără înfrângere în primele 12 etape. Acum, dă piept cu Sassuolo, revelaţia de pe locul 5. Gazdele au evoluat foarte bine şi au pierdut o singură dată, în rest 6 succese şi 5 remize. Apărările sunt la fel, 13 goluri primite, dar AC Milan a marcat mai mult, 27 faţă de 22. Se anunţă un duel interesant în care „diavolii” au prima şansă. „2 şi peste 2,5 goluri” are cota 2,62.

Biletul de weekend de COTĂ 500. Manchester United – Leeds, duminică, 18:30. Este Războiul Rozelor din Anglia, o rivalitate începută între cele două comunităţi în urmă cu 500 de ani, pe câmpul de bătălie. Pe stadion, este unul dintre derby-urile de tradiţie, deşi Leeds a lipsit 16 ani de pe prima scenă. Se anunţă un meci frumos, ambele echipe având medie mare de goluri pe meci. 4 din ultimele 5 meciuri ale lui Manchester au avut minimum 4 goluri, iar în Leeds vine după un 5-2 cu Newcastle. „Ambele marchează şi peste 3,5 goluri” are cota 2,45.

Biletul de weekend de COTĂ 500. Wolfsburg – Stuttgart, duminică, 19:00. Sunt două echipe în meciurile cărora se marchează mult sau foarte mult: 18 goluri în ultimele 4 meciuri (4,5 pe partidă) ale gazdelor şi 23 de goluri în cele mai recente 5 ale oaspeţilor (medie 4,6). Ca valoare, sunt apropiate şi la fel de mică e diferenţa şi în clasament. Woflsburg e pe 5, Stuttgart pe 7, despărţite de 3 puncte. „Ambele marchează şi peste 3,5 goluri” are cota 2,55.

Biletul de weekend de COTĂ 500. Lille – PSG, duminică, 22:00. Ultimul meci de pe bilet este duelul dintre primele două din Franţa. Lider este Lille, 32 de puncte, 9-5-1 linie de clasament. Parizienii sunt aproape, 32 de puncte, 10-1-4 linie de clasament. PSG-ul a cam avut probleme în meciurile tari, 0-1 cu Lyon, 2-3 cu Monaco şi 2-2 cu Bordeaux, dar rămâne favorită în faţa unei echipe pe care a bătut-o de 9 ori în ultimele 10 directe. În apărare, PSG a cam suferit şi a încasat goluri în mai toate jocurile cu echipe bune, aşa că ne aşteptăm ca Lille să marcheze. Încercăm să mergem pe siguranţă, judecând evoluţiile oaspeţilor în derby-uri, aşa că mergem pe „X2 şi ambele marchează”, la cotă 2,02.

Biletul de weekend de COTĂ 500

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii