Urmareste-ne

Archive

Biletul de weekend din Bundesliga (31 octombrie 2020). 3, 2, 1, start la câştiguri. 321 de lei în Germania

Biletul de weekend din Bundesliga (31 octombrie 2020). Etapa cu numărul 6 din Bundesliga propune partide extrem de interesante. Nouă ne-au atras atenţia meciurile Borussia Monchengladbach – RB Leipzig şi Freiburg – Bayer Leverkusen. Cele două pronosticuri alese de noi ne aduc un câştig potenţial de 321 de lei.

Două formaţii în formă

Biletul de weekend din Bundesliga (31 octombrie 2020). Gladbach – Leipzig se joacă sâmbătă, de la 19:30. Gazdele sunt într-o formă bună, neînvinse de 6 partide oficiale, în toate competiţiile. Toate cele 6 jocuri s-au terminat cu goluri de ambele părţi, cele mai dificile fiind cele contra lui Real Madrid şi a Interului, în Liga Campionilor, ambele 2-2. De partea cealaltă, Leipzig intră în meci cu gândul că a fost lider la începutul etapei, şi o victorie îi garantează prima poziţie. De altfel, oaspeţii sunt neînvinşi în primele 5 etape ale campionatului, cu 4 victorii şi o remiză. Ultimele trei directe s-au încheiat GG, două succese pentru RB şi un egal. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 1,70.

Şanse mari de egal

Biletul de weekend din Bundesliga (31 octombrie 2020). Duminică, de la 16:30, începe Freiburg – Leverkusen. Oaspeţii sunt una dintre cele trei formaţii fără înfrângere în primele 5 etape, dar, cu două victorii şi trei egaluri, sunt abia pe locul 5. În acest start de sezon, „farmaciştii” sunt printre cele mai zgârcite echipe în materie de goluri. Cu un golaveraj 6-3, Leverkusen are a doua cea mai mică medie ce goluri pe meci. Nici Freiburg nu e departe. Gazdele au, de asemenea, 3 remize în 5 etape, toate cu scorul de 1-1. Au pierdut 0-4 la Dormund şi au câstigat 3-2 la Stuttgart. Ultimele directe au fost echilibrate: trei egaluri şi două victorii pentru Leverkusen, 1-0 în deplasare şi 2-0 acasă. Şi acest meci are şanse mari de a se încheia egal, dar pentru siguranţa, alege varianta dublă. „PSF X” are cota 1,89.

Biletul de weekend din Bundesliga (31 octombrie 2020)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii