Urmareste-ne

Archive

Biletul de Wimbledon (30 iunie 2021). Două victorii pentu 250 de lei

Biletul de Wimbledon (30 iunie 2021). Lumea tenisului are privirea aţintită asupra turneului de la Wimbledon, cel mai vechi Grand Slam şi singurul care se desfăşoară pe iarbă. După ce ediţia din 2020 a fost anulată din cauza pandemiei, cea de anul acesta atrage cu atât mai mult. Şi se poate dovedi şi profitabilă pentru pariori. Vă propunem două partide de simplu, una la feminin şi cealaltă la masculin, pentru un câştig de peste 250 de lei.

Pliskova a câştigat ultimele 4 directe

Biletul de Wimbledon (30 iunie 2021). Karolina Pliskova – Donna Vekic e ultimul joc al zilei de pe terenul 18 şi, tocmai de aceea, s-ar putea amâna pentru ziua următoare. Pliskova, locul 13 WTA şi cap de serie 8, este favorită în faţa lui Vekic, 49 WTA, pe care a învins-o în precedentele 4 directe, inclusiv la Roland Garrosul de anul acesta. „Pliskova câştigă” are cota 1,55.

Koepfer a surprins, eliminându-l pe Opelka

Biletul de Wimbledon (30 iunie 2021). Dominik Koepfer – Soon Won Kwon e ultimul duel programat pe terenul 14 şi, la fel ca la fete, poate să se dispute mâine. Germanul, locul 62 ATP, este favorit în faţa coreeanului de pe locul 71 mondial. Întâlniri directe nu au fost, dar privind primele meciuri ale lor de pe iarba de la Wimbledon, înclinăm în favoarea neamţului. Koepfer l-a eliminat pe Opelka (32 ATP) în trei seturi, după un joc solid. Kwon a trecut de anonimul Daniel Masur, 222 ATP, dar a avut nevoie de 4 seturi, toate disputate, în care nu a reuşit mai mult de un break pe set. „Koepfer câştigă” are cota 1,65.

Biletul de Wimbledon (30 iunie 2021)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare