Urmareste-ne

Archive

Biletul de Wimbledon din 10 iulie 2021. Două finale pentru 270 de lei

Biletul de Wimbledon din 10 iulie 2021. Singurul Grand Slam pe iarbă, cel de la Wimbledon, se apropie de sfârşit. Au mai rămas două zile, ambele de finale. Astăzi, vă propunem un bilet cu partidele din ultimul act la simplu feminin şi dublu masculin, pentru un câştig potenţial de 270 de lei.

Şansă importantă pentru Pliskova să ia primul Grand Slam

Biletul de Wimbledon din 10 iulie 2021. De la 16:00, la simplu feminin, se întâlnesc Ashleigh Barty şi Karolina Pliskova. Barty e numărul 1 mondial şi principala favorită încă de la startul turneului. Pliskova (13 WTA) e fost număr 1 mondial, fără Grand Slam în palmares. Asta ar putea fi o şansă importantă pentru cehoaică de a intra în istorie. Însă, rezultatele în directele cu Barty nu îi dau prea multe motive de speranţă. Din 7, a câştigat doar două, iar pe ultimele 3 le-a pierdut. Jocurile au fost disputate, patru dintre ele având nevoie de set decisiv, inclusiv cele mai recente două. Pe iarbă, scorul e egal, 1-1, dar sunt şi cele mai vechi dueluri, în 2012 (Barty 2-1) şi 2016 (Pliskova 2-0). „Karolina Pliskova câştigă cel puţin un set” are cota 1,72.

Mektic şi Pavic, spre al optulea titlu al anului

Biletul de Wimbledon din 10 iulie 2021. De la 19:00, Mektic şi Pavic îi întâlnesc pe Granollers şi Zeballos, în finala de dublu masculin. M&P sunt perechea anului 2021. Doar 5 înfrângeri în 50 de partide şi titluri câştigate la Antalya, Melbourne, Rotterdam, Miami, Monaco, Roma şi Eastbourne, plus finale la Madrid şi Dubai şi semifinală la Australian Open. Rezultatele vorbesc de la sine. De partea cealaltă, G&Z au un singur titlu în 2021, la Madrid, unde i-au învins chiar pe adversarii de azi. A fost o revanşă pentru eliminarea din semifinalele de la Monaco. Acestea au fost, de altfel, singurele meciuri directe, ambele încheiate cu scorul de 2-1. De data asta, Mektic şi Pavic sunt favoriţi şi, credem noi, se vor impune. „Victorie Mektic şi Pavic” are cota 1,57.

Biletul de Wimbledon din 10 iulie 2021

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate