Urmareste-ne

Archive

Biletul de Wimbledon din 3 iulie 2021. Noul val ne triplează banii

Biletul de Wimbledon din 3 iulie 2021. Astăzi, se joacă în turul al treilea de la cel mai important turneu pe iarbă din lume. Iar dacă în prima zi a lunii, două jucătoare din noul val ne-au ajutat să avem un bilet verde, încercăm şi acum aceleaşi pronosticuri.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Duel 75% românesc

Biletul de Wimbledon din 3 iulie 2021. De la ora 15:00, pe arena numărul 1, avem parte de un duel 75% românesc. 75% pentru că se întâlnesc Sorana Cîrstea (45 WTA) şi Emma Raducanu (338 WTA). Raducanu, 18 ani, reprezintă Anglia, dar bunicii paterni sunt din Bucureşti. Beneficiara unui wildcard, Emma a profitat din plin şi a bifat 2 victorii pe iarba engleză. E la primul turneu de Grand Slam din carieră şi face deja impresie. Sorana e un nume consacrat, dar tocmai şi-a egalat cea mai bună performanţă la Wimbledon, turul al treilea. Cîrstea e favorită, dar Raducanu a demonstrat deja că poate emite pretenţii. „Raducanu câştigă cel puţin un set”

Gauff, favorită

Biletul de Wimbledon din 3 iulie 2021. Kaja Juvan – Cori Gauff se joacă de la 15:30 pe terenul central. E un duel între o slovenă de 20 de ani, locul 102 WTA, şi o americancă de 17 ani, locul 23 WTA şi cap de serie 20. Gauff e favorită, fiind deja un nume consacrat, la o vârstă foarte fragedă. Cele două s-au întâlnit la începutul anului, pe hard, la Adelaide, iar Gauff s-a impus cu 2-1. După felul în care au evoluat până acum, mergem pe mâna americancei. „Juvan nu câştigă niciun set” are cota 1,86.

Biletul de Wimbledon din 3 iulie 2021

Agenții autorizate