Urmareste-ne

Pariurile Zilei

Biletul din America de Sud (12 august 2021). Cupele continentale, profit de 500 de lei

Biletul din America de Sud (12 august 2021). Mijlocul săptămânii nu e dedicat cupelor continentale doar în Europa, ci şi în America de Sud, unde se joacă în sferturile de finală, atât în Copa Libertadores, cât şi în Copa Sudamericana. Vă propunem un bilet de trei meciuri şi câştig potenţial de peste 600 de lei. Atenţie, în America de Sud regula golului din deplasare este încă în vigoare.

Meci închis

Biletul din America de Sud (12 august 2021). De la 01:15, se joacă LDU Quito (Ecuador) – Athletico Paranaense (Brazilia) în Copa Sudamericana. Gazdele sunt favoritele bookmakerilor, dar ne aşteptăm la un meci destul de închis. LDU a evoluat în Copa Libertadores, terminând  pe locul 3, în spatele lui Flamengo şi Velez. În optimile Copei Sudamericana, a eliminat-o pe Gremio, 0-1 acasă şi 2-1 în deplasare. Athletico, în schimb, şi-a câştigat grupa de Sudamericana, cu 5 victorii şi un egal, apoi a trecut de America de Cali cu 1-0 (d) şi 4-1 (a). Din 8 meciuri în cupele continentale, 6 au avut scor de 1-0 la final. „Sub 2,5 goluri” are cota 1,62.

Santos, 75% victorii pe teren propriu

Biletul din America de Sud (12 august 2021). Tot în Cupa Sudamericana, dar de la ora 03:30, se joacă Santos (Brazilia) – Liberdad (Paraguay). Situaţia se repetă, în sensul că Santos a terminat pe 3 o grupă de Libertadores, iar Liberdad a fost prima într-o grupă de Sudamericana. Brazilienii, două victorii la zero acasă şi în rest înfrângeri în grupă, au trecut de Independiente în optimi cu 1-0 acasă şi 1-1 afară. Paraguayenii au avut 13 puncte din 18 în grupă şi apoi au eliminat Junior din Columbia cu 4-3 afară şi 0-1 acasă. Avantajul e de partea lui Santos, echipa mai valoroasă, dar Liberdad poate pune probleme. Totuşi, mergem pe mâna bazilienilor, la cota 1,93 pentru „1 solist”.

Foarte rar GG la Fluminense

Biletul din America de Sud (12 august 2021). Ultimul meci, de la 03:30, e din Copa Libertadores şi le pune faţă în faţă pe Fluminense (Brazilia) şi Barcelona (Ecuador). Din patru deplasări până acum, Barcelona a scos o victorie şi o remiză, dar a marcat într-un singur meci, 2-0 cu Santos. În schimb, Fluminense n-a luat gol în ultimul joc din cupele continentale, dar a făcut-o în grupe. Fluminense nu prea oferă GG-uri, n-a făcut-o în ultimele 4 partide de acasă şi nici în 8 din precedentele 10 la general. Acum, ne aşteptăm să fie atentă în apărare şi să aştepte calificarea în retur. „Barcelona nu marchează” are cota 1,95.

Biletul din America de Sud (12 august 2021).

Biletul din America de Sud (12 august 2021).

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Agenții autorizate