Urmareste-ne

Archive

Biletul din Belgia, etapa 3. Profit de 250 de lei din 3 partide

antwerp

Biletul din Belgia, etapa 3. Sezonul trecut din Belgia s-a încheiat prin îngheţarea campionatului la început de martie. N-a retrogradat nimeni şi au promovat două formaţii. Acum, noul sezon a ajuns deja la etapa a treia şi propune 3 partide interesante în această seară.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Două formaţii zgârcite cu golurile

Biletul din Belgia, etapa 3. De la 19:30, se joacă Leuven – Charleroi. Gazdele sunt nou-promovate în prima ligă, iar în primele două etape a reuşit două puncte după două remize, ambele cu 1-1, împotriva lui Eupen şi Genk. De cealaltă parte, Charleroi are maximum de puncte. A câştigat ambele meciuri de până acum, de fiecare dată 1-0, în faţa lui Club Brugge şi Oostende. „Sub 3,5 goluri” are cota 1,43.

GG-ul, regulă în directe

Biletul din Belgia, etapa 3. KV Mechelen – Cercle Brugge începe la 19:30. Gazdele de azi au terminat pe 6 campionatul trecut şi au fost la un pas de cupele europene. De cealaltă parte, Cercle a fost în partea inferioară a clasamentului, pe 13. Cu toate acestea, partidele dintre cele două se lasă cu goluri de ambele părţi, iar Cercle a câştigat-o pe ultima, în februarie, cu 3-2. „Ambele marchează” are cota 1,52.

Biletul din Belgia, etapa 3. Derby-ul zilei este cel dintre Antwerp şi Gent, de la 21:00. Echipe de primele locuri în sezonul oprit în martie, Antwerp de 4 şi Gent pe 2, cele două şi-au marcat reciproc în ultimele 4 întâlniri. Niciuna dintre ele nu a început însă bine acest campionat. Antwerp are un punct, dintr-un egal 1-1 cu Mouscron şi o înfrângere 1-2 cu Cercle Brugge. Gent stă şi mai rău: A pierdut 1-2 şi cu St. Truiden, şi cu Kortrijk. „Ambele marchează” are cota 1,58.

 

Biletul din Belgia, etapa 3

Agenții autorizate