Urmareste-ne

Archive

Biletul din Belgia, etapa 4. Patru goluri pentru o cotă de 2,64

Biletul din Belgia, etapa 4. Campionatul belgian propune două partide interesante astăzi: Waasland Beveren – Leuven, de la 19:30, şi Mouscron – Zulte Waregem, de la 21:45. Cele patru formaţii sunt vecine de clasament şi ne aşteptăm să marcheze fiecare.

Ambele marchează, pronosticul de jucat

Biletul din Belgia, etapa 4. Waasland Beveren – Leuven începe la 19:30 şi pune faţă în faţă două formaţii care în primele trei etape au disputat numai partide încheiate GG. Gazdele au o victorie şi două înfrângeri, în timp ce oaspeţii au două remize şi un eşec. „Ambele marchează” are cota 1,65.

GG3+ în ultimele directe

Biletul din Belgia, etapa 4. De la 21:45, se joacă Mouscron – Zulte Waregem. Situaţia se repetă, dar în oglindă. În acest meci, Zulte vine după o victorie şi două înfrângeri, în timp ce gazdele au două remize şi un eşec. Singura diferenţă este că Mouscron a pierdut la zero meciul cu Anderlecht. Toate celelalte au fost GG, două pentru Mouscron şi 3 pentru Zulte. Şi ultimele directe au fost GG, ba chiar GG3+. „Ambele marchează” are cota 1,60.

Biletul din Belgia, etapa 4

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate