Urmareste-ne

Archive

Biletul din Brazilia (9 septembrie 2020). Profit de 250 de lei în etapa a noua

Sursa: Twitter

Biletul din Brazilia (9 septembrie 2020). Campionatul brazilian a ajuns la runda cu numărul nouă şi propune mai multe partide interesante. Nouă ne-au atras atenţia doi potenţiali solişti, care ne aduc o cotă de 3,45.

Sao Paulo e favorită certă

Biletul din Brazilia (9 septembrie 2020). De la 01:15, ora României, Sao Paulo primeşte vizita la Bragantino. Gazdele sunt pe locul secund, cu 16 puncte din 8 partide, iar pe teren propriu nu au pierdut niciodată, bifând un singur egal. La polul opus, Bragantino nu a cunoscut victoria în deplasare şi e penultima în clasament. „1 solist” are cota 1,95.

Flamengo nu a pierdut la Fluminense de 7 jocuri

Biletul din Brazilia (9 septembrie 2020). Fluminense – Flamengo, de la 03:30, este duelul dintre locurile 8 şi 5. Sunt două echipe bune, despărţite de doar 3 puncte în clasament, dar palmaresul directelor e de partea oaspeţilor, care nu au pierdut pe terenul acesta de 7 confruntări. „2 solist” are cota 1,77.

Biletul din Brazilia (9 septembrie 2020)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate