Urmareste-ne

Archive

Biletul din Bundesliga (16 decembrie 2020). Ne triplăm banii în Germania

Biletul din Bundesliga (16 decembrie 2020). Germania, la fel ca multe alte campionate europene, propune o etapă intermediară la mijlocul acestei săptămâni, iar meciurile serii se anunţă interesante. De la 21:30, supercampioana Bayern Munchen primeşte vizita lui Wolfsburg, iar liderul Bayer Leverkusen se deplasează Koln.

Wolfsburg, un singur punct în ultimii 20 de ani la Munchen

Biletul din Bundesliga (16 decembrie 2020). Bayern – Wolfsburg este un duel care în precedentele trei episoade a adus victoria bavarezilor, cu 12 goluri marcate şi niciunul primit. Wolfsburg a mers bine în acest start de campionat şi e una dintre cele două echipe fără înfrângere. Şase remize în 11 meciuri, însă, o plasează doar pe locul 5. La Munchen, „lupii” nu au câştigat niciodată în ultimii 20 de ani, bifând o singură remiză în acest interval. În schimb, a încasat de multe orio grămadă de goluri. În trei din ultimele 6 vizite a luat cel puţin 5 goluri. „1 şi peste 2,5 goluri” are cota 1,63.

Leverkusen, lider neînvins

Biletul din Bundesliga (16 decembrie 2020). Koln – Leverkusen e un duel inegal între ocupanta locului 15 şi lider. Gazdele au un parcurs foarte slab pe teren propriu, cu doar două puncte în 6 meciuri. Iar veştile proaste pentru suporterii lui Koln nu se opresc aici. Leverkusen e neînvinsă şi e cea mai bună formaţie în deplasare cu 14 puncte din 18 posibile. În ultimele 5 deplasări, indiferent de competiţie, Bayer a marcat de 16 ori, niciodată mai puţin de două goluri. „2 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,93.

Biletul din Bundesliga (16 decembrie 2020)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii