Urmareste-ne

Archive

Biletul din Cupa Germaniei, optimi de finală. Câştig de 275 de lei din două partide dezechilibrate

Biletul din Cupa Germaniei, optimi de finală. Patru din cele opt meciuri din această fază a competiţiei sunt programate pentru astăzi, celelalte patru urmând a se juca mâine. Dintre partidele de azi, mizăm pe cele dintre Werder Bremen şi Furth, respectiv Dortmund şi Paderbond. Ambele încep de la 21:45 şi aduc faţă în faţa o echipă gazdă din Bundesliga şi una oaspete din liga secundă.

Werder, favorită

Biletul din Cupa Germaniei, optimi de finală. Werder, locul 11 pe prima scenă, are un parcurs destul de bun în ultima perioadă. A câştigat de două ori, a remizat de alte două şi a pierdut la Monchengladbach. De partea cealaltă, Furth, locul 4 în Zweite, are rezultate similare, cu diferenţa că a învins în cele mai recente două meciuri. Până acum, Bremen le-a eliminat pe Jena (liga 4) şi Hanovra (liga 2), fără să primească gol, în timp ce Furth a trecut de Meinerzhagen (liga 5) şi de Hoffenheim (Bundesliga), ultima la lovituri de departajare. „Werder se califică” are cota 1,57.

Ultimele două directe au avut 13 goluri

Biletul din Cupa Germaniei, optimi de finală. Dortmund, deşi nu are un parcurs prea bun în Bundesliga, doar locul 6, este favorită certă în faţa lui Paderborn, locul 9 în divizia secundă. În sezonul precedent, când oaspeţii evoluau şi ei pe prima scenă, cele două meciuri directe au fost un adevărat spectacol: 3-3 la Dortmund în tur şi 6-1 pentru Borussia în retur. Şi acum sunt şanse mari să vedem multe reuşite, aşa că mizăm pe „Peste 3,5 goluri”, la cotă 1,75.

Biletul din Cupa Germaniei – optimi de finală

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare