Urmareste-ne

Archive

Biletul din ECupa României. Cota 6.06 cu trei meciuri de FIFA 20!

Biletul din ECupa României. Cota 6.06 cu trei meciuri de FIFA 20! Jocurile sunt programate d ela 16:30, 18:00, respectiv 19:30, pe 28 aprilie 2020. Fiind echipe din Liga 1, spectacolul se anunță garantat pentru fani, mai ales în lipsa partidelor oficiale de fotbal din ofertă.

Biletul din ECupa României

  • Deschidem biletul cu jocul dintre Botoșani și Poli Iași, unde gazdele sunt cotate cu 1.50 pentru a se califica mai departe în această competiței. Joacă mult mai bine decât adversarii, așa că recomandăm să pariați cu încredere pe 1 solist.

Cota 6.06 cu trei meciuri de FIFA 20!

  • Al doilea duel le pune față în față pe Hermannstadt și Chindia Târgoviște, unde gazdele au cota 1.37 pentru a se impune în acest duel. Gruparea din Sibiu este controlată de un jucător foarte experimentat, așa că avem o cotă foarte mică pentru victorie.
  • Închidem biletul cu o posibilă surpriză, Astra – CFR Cluj, unde mergem pe mâna giurgiuvenilor, chiar dacă CFR e favorită. Avem cota 2.95, care merită încercată chiar și single. Cu toate acestea, daca puneți toate cele trei meciuri pe un bilet obțineți cota 6.06!

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii