Urmareste-ne

Archive

Biletul din hochei, 1 mai 2020. Un singur pariu din Rusia Liga Pro ne dublează banii

Biletul din hochei, 1 mai 2020. Un singur pariu ne dublează banii. Mizăm, din nou, pe un duel din Liga Pro Rusă (3 x 10 minute), ce începe destul de devreme, la ora 14:05, astfel încât trebuie să vă grăbiți ca să îl jucați.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Un singur pariu din Rusia Liga Pro ne dublează banii

  • Un singur pariu din Rusia Liga Pro ne dublează banii investiți. Mizăm pe duel ce se desfășoară de la ora 14:05 dintre Ice Banda și Moskovskiy Eshelon. Gazdele se află într-o formă foarte bună și vin după trei victorii la rând, în care au marcat opt goluri și au primit doar patru. Mizăm foarte mult pe apetitlul lor ofensiv.

Biletul din hochei, 1 mai 2020

  • De partea cealaltă, oaspeții se află la polul opus față de adversarii de astăzi și vin după trei înfrângeri la rând, două dintre ele pierdute la diferențe destul de mari, 1-5 și 0-4. Doar în ultima au mai mișcat ceva și au reușit să piardă la un singur gol, scor 2-3. Golaverajul este unul devastator acestor trei partide este unul devastator, 12 primite și doar trei marcate.

Ice Banda – Moskovskiy Eshelon peste 6,5 goluri @ 2,36

+ posts

Promotii