Urmareste-ne

Archive

Biletul din hochei, 10 mai 2020. Pariu bombă din Rusia Liga Pro

Biletul din hochei, 10 mai 2020, este compus dintr-un pariu bombă din Rusia Liga Pro. De la ora 13:55, SIX Trolls o întâlnește pe Chetyre Ledokola, un duel ce se anunță și spectaculos și echilibrat.

Biletul din hochei, 10 mai 2020

  • SIX Trolls vine după o serie neagră de patru meciuri fără victorie. Gazdele au nevoie ca de aer să se impună în acest duel și să îi pună capăt până când lucrurile nu se complică și mai tare. Exact așa cum a făcut și cu precedenta, când a trecut de cele patru înfrângeri prin victoria cu Moskovskiy Eshelon, scor 5-2.

Pariu bombă din Rusia Liga Pro

  • De partea cealaltă, Chetyre Ledokola are doar două partide pierdute în ultimele cinci disputate și una în plus la cele jucate din poziția de oaspeți. În mod normal, pariul ar trebui să meargă pe victoria acesteia, însă avem mare încredere că SIX Trolls își va reveni tocmai acum. Pariul bombă al zilei din Rusia Liga Pro este 1 solist la această partidă.

SIX Troll – Chetyre Ledokola 1 @ 2,45

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii