Urmareste-ne

Archive

Biletul din hochei, 11 mai 2020. Ieri a fost verde. Astăzi pariem pentru un nou câștig

Biletul din hochei, 11 mai 2020. Ieri a fost verde. Astăzi pariem pentru un nou câștig și tot pe un meci din Rusia Liga Pro, ce se dispută de la ora 18:10 între Broneboytsy și Serp i Molot.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Biletul din hochei, 11 mai 2020

După ce tichetul de ieri a fost câștigător, astăzi încercăm, din nou, unul verde. Biletul din hochei, 11 mai 2020, este compus tot dintr-o singură partidă din Rusia Liga Pro. De la ora 18:10, Broneboytsy, o echipă cu evoluții inconstate, o întâlnește pe Serp i Molot, una dintre cele mai în formă echipe, iar duelul se anunță extrem de disputat.

Astăzi pariem pentru un nou câștig

Pe de o parte, gazdele luptă să obțină a doua victorie după trei înfrângeri la rând, de partea cealaltă, oaspeții își mai pot adăuga una la cele patru consectutive de până acum. În precedetenele cinci meciuri directe, Serp i Molot domină categoric cu patru succese. Pariem 2, inclusiv în prelungiri și la penalti-uri, pentru un nou câștig.

Broneboytsy – Serp i Molot 2 @ 1,80

+ posts

Promotii