Urmareste-ne

Archive

Biletul din hochei, 12 mai 2020. Pariem pentru al treilea verde consecutiv

Biletul din hochei, 12 mai 2020. Pariem pentru al treilea verde consecutiv. Am avut două tichete câștigătoare la rând, iar cum mergem tot pe o partidă din Rusia Liga Pro pentru profit, cea dintre Kings Town și Reaktivatori. 

Pariem pentru al treilea verde consecutiv

Pariem pentru al treilea verde consecutiv după ce precedentele două tichete au fost câștigătoare. În data de 10 mai am mers pe un rezultat surpriză la SIX Trolls – Chetyre Ledokola, 1 la o cotă de 2,45, care a și ieșit. Apoi, o zi mai târziu, pariul 2 pe Serp i Molot a fost și el câștigător. 

Biletul din hochei, 12 mai 2020

Biletul din hochei, 12 mai 2020, este compus tot dintr-un singur pariu din Rusia Liga Pro. De ce am schimba ceva ce a mers așa de bine până acum?! De la ora 18:10, Kings Town se duelează cu Reaktivatori și parida este una foarte echilibrată. Oaspeții merg însă mult mai bine în ultima perioadă și au patru victorii în precedentele cinci dispute, spre deosebire de gazde care au obținut două. Așadar, mizăm pe 2, inclusiv în prelungiri și la penalty-uri.

Kings Town – Reaktivatori 2, inclusiv în prelungiri și la penalty-uri @ 1,87

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii