Urmareste-ne

Archive

Biletul din hochei, 13 mai 2020. Cota profitabilă din Rusia Liga Pro: 1,82

Biletul din hochei, 13 mai 2020. Cota profitabilă din Rusia Liga Pro: 1,82. Mizăm pe un rezultat surpriză de la duelul echilibrat dintre Reaktivatory – Broneboytsy. Aveţit destul timp să pariaţi pontul nostru pentru că partida se joacă de la ora 18:10.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Biletul din hochei, 13 mai 2020

Seria de tichete câştigătoare a fost întreruptă ieri de rezultatul surprinzător pe care l-a obţinut Reaktivatory, când a pierdut meciurl chiar în ultima repriză. Astăzi, pe biletul din hochei, 13 mai 2020, mizăm din nou pe un meci al celor de la Reaktivatory.

Cota profitabilă din Rusia Liga Pro: 1,82

De la ora 18:10, Reaktivatory se duelează cu Broneboytsy şi duelul se anunţă foarte disputat. Gazdele, aşa cum vă spuneam mai sus, vin după ce au reuşit să se impună o singură dată ieri, chiar la ultima partidă, cu un scor însă foarte bun, 4-0. De partea cealaltă, oaspeţii s-au impus şi ei tot o singură dată, doar că victoria a venit la primul meci, apoi au urmat patru înfrângeri la rând. Ne aşteptăm să câştige echipa mai bună şi pariem 1, inclusiv în prelungiri şi la penalty-uri, pentru o cotă profitabilă de 1,82.

Reaktivatory – Broneboytsy 1, inclusiv în prelungiri şi la penalty-uri @ 1,82

+ posts

Promotii