Urmareste-ne

Archive

Biletul din hochei, 14 mai 2020. Cota profitabilă vine din Rusia Liga Pro

Biletul din hochei, 14 mai 2020. Cota profitabilă vine de la un duel din Rusia Liga Pro. Partida pe care pariem este cea dintre Moskovskiy Eshelon şi Chetyre Ledokola, ce are loc de la ora 14:05.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Biletul din hochei, 14 mai 2020

Tichetul de ieri a primit, din păcate, cota 1 după ce a fost anulat meciul pe care pariasem. Astăzi, ne vom încerca norocul pe o nouă partidă din Rusia Liga Pro. Aşadar, biletul din hochei, 14 mai 2020, are în componenţă duelul dintre Moskovskiy Eshelon – Chetyre Ledokola, unul la fel de echilibrat ca toate ce se desfăşoară în cadrul acestei competiţii.

Cota profitabilă vine din Rusia Liga Pro

Moskovskiy Eshelon a câştigat ambele partide pe care le-a disputat pe 12 mai şi a ajuns la un total de patru în ultimele cinci meciuri, în timp ce Chetyre Ledokola le-a pierdut pe amândouă şi are un bilanţ de trei înfrângeri în. Mai mult, din poziţia de oaspeţi s-au impus o singură dată în cele cinci meciuri disputate. Ne aşteptăm ca Moskovskiy Eshelon să câştige această partidă chiar şi în prelunguri sau la penalty-uri.

Moskovskiy Eshelon – Chetyre Ledokola 1, inclusiv în prelungiri sau la penalty-uri @ 1,78

+ posts

Promotii