Urmareste-ne

Archive

Biletul din hochei, 15 mai 2020. Golurile din Rusia ne aduc un profit mare

Biletul din hochei, 15 mai 2020. Golurile din Rusia ne aduc un profit mare. Am decis să schimbăm competiţia pe care pariem după ce ultimele două tichete au primit cotă 1 ca urmare a anulării partidelor din Liga Pro.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Biletul din hochei, 15 mai 2020

Din motive independenete de noi şi partida din Liga Pro de ieri a fost anulată astfel încât pentru astăzi am decis să schimbăm competiţia. Biletul din hochei, 15 mai 2020, este compus din două dueluri din Ice Cup. West.: Primul se dispută de la ora 16:00 şi le pune faţă în faţă pe Severstal şi pe SKA. Ambele formaţii sunt recunoscute pentru spectacolul pe care îl oferă, joi marcând împreună 28 de goluri. În meciul direct au fost 11. Ne aşteptăm să nu dezamăgească nici de această dată şi mizăm peste 7,5.

Golurile din Rusia ne aduc un profit mare

Al doilea duel se joacă o jumătate de oră mai târziu când Dynamo o întâlneşte pe CSKA. Şi aceste două echipe au obiceiul de a marca foarte mult în porţile adverse. Pariul nostru este peste 8,5. Avem mare încredere că golurile din Rusia ne vor aduce un profit mare.

Biletul din hochei, 15 mai 2020. Golurile din Rusia ne aduc un profit mare

Biletul din hochei, 15 mai 2020. Golurile din Rusia ne aduc un profit mare

+ posts

Promotii