Urmareste-ne

Archive

Biletul din hochei, 2 iunie 2020. Cotă beton din două ponturi

Biletul din hochei, 2 iunie 2020. Cotă beton din două ponturi! Mizăm pe ultimele două partide din Rusia Division Comet ce se joacă astăzi, Reaktivnye B – Snezhnye M și Zolotye D – Chernye G!

Biletul din hochei, 2 iunie 2020

  • Biletul din hochei, 2 iunie 2020, are în componență două ponturi din Rusia Divion Cornet. Așa cum foarte mulți pariori știu deja, această competiție este una în care, de obicei, se marchează foarte multe goluri. Am și câștigat de foarte multe pe astfel de pariuri, însă ultimele tichete nu au mai fost verzi, echipele au dat mai puține goluri decât în mod regulat.

Cotă beton din două ponturi

  • Primul duel se joacă de la ora 21:50 și le pune față în față pe Reaktivnye B și Snezhnye M, două echipe care au alternat paridele în care s-a marcat foarte mult, cu cele în care s-au înscris puține goluri. Motiv pentru care mergem pe sub 10,5. Ultima partidă se dispută o oră mai târziu și are loc între Zolotye și Chernye. În nouă din ultimele 10 partide ale celor două echipe au fost peste 8,5 goluri, ceea ce pariem și noi acum.
Biletul din hochei, 2 iunie 2020. Cotă beton din două ponturi

Biletul din hochei, 2 iunie 2020. Cotă beton din două ponturi

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii