Urmareste-ne

Archive

Biletul din hochei, 20 mai 2020. Două ponturi pentru un nou câştig

Biletul din hochei, 20 mai 2020. Două ponturi pentru un nou câştig. Mizăm din nou pentru profit pe aceleaşi două meciuri de marţi din Rusia Division Cornet. Ambele au fost verzi fără pic de emoţii. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Biletul din hochei, 20 mai 2020

Biletul din hochei, 20 mai 2020, este compus din două ponturi din Rusia Divison Comet pe aceleaşi meciuri pe care am pariat marţi. Tichetul de ieri a fost câştigător, astăzi încercăm un nou verde. Primul pont este peste 9,5 goluri la partida Goryachiye Golovy – Beshenye Psy. Ultima partidă dintre cele două echipe s-a terminat cu un total de 14 goluri, ceea ce ne facem să credem că nu vom avea emoţii nici de această dată.

Două ponturi pentru un nou câştig

Al doilea pont pentru un nou câştig de pe biletul hochei din 20 mai 2020 este de la partida dintre Voiny Suomi – Gladiator, cea care ieri s-a terminat cu un total de 16 goluri. Vom miza de această dată tot peste 9,5, aşa cum am făcut şi pe tichetul de ieri. 

Biletul din hochei, 20 mai 2020. Două ponturi pentru un nou câştig

Biletul din hochei, 20 mai 2020. Două ponturi pentru un nou câştig

+ posts

Promotii