Urmareste-ne

Archive

Biletul din hochei, 28 aprilie 2020. Cotă profitabilă cu două ponturi din Rusia

Biletul din hochei, 28 aprilie 2020. Am pregătit o cotă profitabilă formată din două ponturi din Rusia Liga Pro (3×10 minute). Mizăm pe spectacolul pe goluri la următoarele două dueluri: Ledianye Voiny – Rakety și Chetyre Ronina – Boevye Lisy. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Biletul din hochei, 28 aprilie 2020

  • Din păcate, astăzi numărul de evenimente pe care putem să pariem este destul de limitat, în condițiile în care oricum era redus din pricina pandemiei. Ne-am îndreptat atenția către Liga Pro din Rusia și am găsit două meciuri ce compun biletul din hochei, 28 aprilie 2020. Cele două se dispută în a doua parte a zilei, pe seară, așa că aveși timp să pariați biletul hochei din 28 aprilie 2020. 

Cotă profitabilă cu două ponturi din Rusia

  • Așa cum am observat de când analizăm această ligă, singurele pariuri ce merită puse sunt cele pe goluri, echipele din Rusia fac spectacol la fiecare meci disputat. Primul pont ce compune cota profitabilă se dispută la ora 21:10 și le pune față în față pe Ledianye Voiny – Rakety. Bookmakeri văd un meci foarte echilibrat, cotele la victorie pentru cele două echipe fiind foarte apropiate. Noi mizăm peste 4,5 goluri, un pariu safe, din punctul nostru de vedere. La fel cum pariem și la duelul ce începe o oră mai târziu și se joacă între Chetyre Ronina – Boevye Lisy.
Biletul din hochei, 28 aprilie 2020

Biletul din hochei, 28 aprilie 2020

+ posts

Promotii