Urmareste-ne

Archive

Biletul din hochei, 30 aprilie 2020. Profit pe spectacolul din Rusia

Biletul din hochei, 30 aprilie 2020. Facem, din nou, profit pe spectacolul din Rusia. Mizăm pe aceleași dueluri și aceleași pariuri ca la ultimul tichet, ce a fost de altfel și câștigător, și care le implică pe Ledianye Voiny – Rakety și Chetyre Ronina – Boevye Lisy.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Profit pe spectacolul din Rusia

  • Încercăm să facem, încă o dată, bani pe spectacolul pe goluri din Liga Pro de hochei din Rusia. Ultima oară când am pariat, pe 28 aprile, biletul a fost verde. Cele două dueluri, exact ca cele de astăzi, au ieșit fără emoții. Am avut peste 4,5 goluri la ambele și s-au marcat șapte, respectiv opt goluri.

Biletul din hochei, 30 aprilie 2020

  • De această dată, pe biletul din hochei, 30 aprilie 2020, ridicăm puțin numărul de goluri la prima partidă și mizăm peste 5,5 la Ledianye Voiny – Rakety. În urmă cu două zile, gazdele s-au impus cu 4-3, după ce au reușit să facă diferența în repreiza a doua, scor 2-1. Ultimul duel de pe tichet are un pariu mult mai safe, doar peste 4,5 goluri, cu toate că a acesta a ieșit și mai lejer pe 28 aprilie, când au fost opt goluri marcate. Cele două formații au mai disputat o partidă, o zi mai târziu. Pe 29 aprilie tabela a arătat doar 3-2 pentru oaspeți.
Biletul din hochei, 30 aprilie 2020. Profit pe spectacolul din Rusia

Biletul din hochei, 30 aprilie 2020. Profit pe spectacolul din Rusia

+ posts

Promotii