Urmareste-ne

Archive

Biletul din hochei, 4 mai 2020. Profit însemnat din Rusia Liga Pro

Biletul din hochei, 4 mai 2020. Profit însemnat din Rusia Liga Pro. Pariem, din nou, pe această competiție datorită reușitelor pe care le-am înregistrat până acum. Meciurile cu care vom face bani sunt Reaktivatory – Kings Town și Broneboytsy – Serp i Molot.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Biletul din hochei, 4 mai 2020

  • Prima partidă de pe biletul din hochei, 4 mai 2020, se dispută de la ora 17:00 și le pune față în față pe Reaktivatory și Kings Town. Gazdele au patru victorii în ultimele cinci dueluri disputate și au marcat 10 goluri. De partea cealaltă, oaspeții au pierdut ultimele trei confruntări jucate în deplasare și au încasat 16 goluri. 

Profit însemnat din Rusia Liga Pro

  • Al doilea duel se joacă o oră mai târziu între Broneboytsy și Serp i Molot, iar tipul de pariu merge tot pe goluri. Gazdele au marcat 17 goluri și au primit în schimb 15 în ultimele cinci meciuri, în timp ce oaspeții au un golaveraj negativ,  14 marcate și 15 primite.
Biletul din hochei, 4 mai 2020. Profit însemnat din Rusia Liga Pro

Biletul din hochei, 4 mai 2020. Profit însemnat din Rusia Liga Pro

+ posts

Promotii