Urmareste-ne

Archive

Biletul din hochei, 5 mai 2020. Cota profitabilă a zilei la pariuri: 1,69

Biletul din hochei, 5 mai 2020 este compus din două meciuri din Comet Division Rusia. Mergem pe ultimele două dueluri ale zilei, Goryachiye – Besheniye P. și Voiny S. – Gladiator, astfel încât să aveți timp să pariați.

Biletul din hochei, 5 mai 2020

  • Primul duel de pe biletul din hochei, 5 mai 2020, se dispută de la ora 20:50 și le pune față în față pe Goryachiye – Besheniye. Gazdele nu se simt deloc bine în ultima perioada și a pierdut precedentele trei meciuri, în timp ce oaspeții stau ceva mai bine, au o victorie și două înfrângeri. Mergem pe un pariu ce are șanse enorme de reușită. Una dintre cele două echipe să conducă după prima perioadă.

Cota profitabilă a zilei la pariuri: 1,69

  • De la ora 21:50 se joacă al doilea duel de pe biletul de astăzi din hochei când Voiny o întâlnește pe Gladiator. Gazdele se simt foarte bine la meciurile de pe teren propriu și au cinci victorii din cinci posibile, în timp ce oaspeții nu se descurcă excelent în deplasare, unde a pierdut de două ori în ultimele cinci dispute. Așadar, Pariul nostru merge pe 1x.
Biletul din hochei, 5 mai 2020. Cota profitabilă a zilei la pariuri: 1,69

Biletul din hochei, 5 mai 2020. Cota profitabilă a zilei la pariuri: 1,69

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii