Urmareste-ne

Archive

Biletul din hochei, 6 mai 2020. Ne dublăm banii cu un singur pont

Biletul din hochei, 6 mai 2020. Ne dublăm banii cu un singur pont din Rusia Liga Pro. Am ales să mizăm pe ultimul duel al zilei, cel dintre Rakety Stalnye Kabany, ce se dispută de la ora 22:20.

Biletul din hochei, 6 mai 2020

Așa cum vă spuneam mai sus, biletul hochei din 6 mai 2020 este compus dintr-un singur duel. Am ales o cotă excelentă cu care putem să ne dublăm banii, astfel încât nu este nevoie să ne complicăm și mai mult adăugând un al meci pe tichet. De la ora 22:20 se dispută ultima partidă din Rusia Liga Pro când Rakety o întâlnește pe Stalnye Kabany.

Ne dublăm banii cu un singur pont

Rakety se află într-o formă de moment mult mai bună ca adversara sa. A câștigat patru din ultimele cinci întâlniri, spre deosebire de Stalnye Kabany care a reușit să se impună de doar două ori. Mai mult, gazdele au reușit aceeași performanță și pe teren propriu, în timp ce oaspeții au două succes în ultimele cinci deplasări. Așadar, ne așteptăm ca Rakety să fie învingătoare la duel din această seară. 

Rakety – Stalnye Kabany 1 @ 2,12

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii