Urmareste-ne

Archive

Biletul din hochei, 7 mai 2020. Cota profitabilă vine din Rusia. 1,80 – peste 5,5 goluri

Biletul din hochei, 7 mai 2020. Cota profitabilă de 1,80 vine din Rusia. Am ales pentru astăzi să pariem pe un singur meci. Moscow Eshelon – Chetyre Ledokola de dispută de la ora 14:05, mult mai devreme decât am fost obișnuiți până acum. 

Biletul din hochei, 7 mai 2020

Biletul din hochei, 7 mai 2020, este compus, așa cum vă spuneam mai sus, dintr-un singur meci ce se joacă destul de devreme, de la ora 14:05. Moscow Eshelon o întâlnește pe Chetyre Ledokola și duelul este unul extrem de echilibrat. Gazdele au trei victorii și două înfrângeri în ultimele cinci partie, cu 15 goluri marcate și tot atâtea primite.

Cota profitabilă vine din Rusia

De partea cealaltă, oaspeții s-au descurcat ceva mai bine și au patru victorii și o singură înfrângere în precedentele cinci meciuri disputate. Tot 15 goluri au marcat și ei, în schimb au primit ceva mai puține, doar nouă. Pentru că miercuri am pierdut pariul pe favorită și pe solist, cota profitabilă de astăzi din Rusia este pe total goluri.

Moscow Eshelon – Chetyre Ledokola peste 5,5 goluri @ 1,80

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii