Urmareste-ne

Archive

Biletul din hochei, 8 mai 2020. Un pariu din Rusia Liga Pro ne dublează banii

Biletul din hochei, 8 mai 2020. Un singur pariu din Rusia Liga Pro ne dublează banii. Meciul pe care pariem se joacă de la ora 14:05 și le pune față în față pe Ice Banda – Moskovskiy Eshelon. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Biletul din hochei, 8 mai 2020

Biletul din hochei, 8 mai 2020, are în componență un singur meci ce se joacă destul de devreme, în prima parte a zilei, iar dacă vreți să îl pariați trebuie să țineți cont de acest lucru. De la ora 14:05, Ice Banda o întâlnește pe  Moskovskiy Eshelon, duel ce are loc între două echipe care trec prin momente total opuse.

Un pariu din Rusia Liga Pro ne dublează banii

Gazdele nu se simt deloc bine nici acasă, nici în deplasare. Pe teren propriu au două victorii în ultimele cinci partide, în timp ce în precedentele cinci întâlniri au câștigat o singură dată. În schimb, oaspeții se simt bine în ambele ipostaze. Au patru victorii în ultimele cinci întâlniri, în timp ce pe teren străin au tot atâtea. Așadar, ne așteptăm să se impună din nou, iar un astfel de pariu ne dublează banii.

Ice Banda – Moskovskiy Eshelon 2 @ 2,00

+ posts

Promotii