Urmareste-ne

Archive

Biletul din La Liga (17 octombrie 2020). Granzii aduc o cotă peste patru

Biletul din La Liga (17 octombrie 2020). Real Madrid şi Barcelona joacă în această seară în etapa a şasea din La Liga. Galacticii primesc vizita lui Cadiz de la 19:30, în timp ce Messi şi compania se deplasează la Getafe, de la 22:00.

Real, apărare excelentă

Biletul din La Liga (17 octombrie 2020). Real e favorită în duelul cu nou-promovata Cadiz. Zidane a transformat echipa galacticilor într-o fortăreaţă care primeşte extrem de greu gol, mai ales atunci când e gazdă. Jocul pragmatic le-a adus titlul în sezonul trecut, iar antrenorul nu are de ce să schimbe ceva ce funcţionează bine. „Real câştigă la zero” are cota 1,92.

Barcelona, victorii cu două goluri în precedentele 4 directe

Biletul din La Liga (17 octombrie 2020). Barcelona a început furtunos noul sezon, cu două victorii la scor, 4-0 cu Villarreal şi 3-0 contra Celtei, după care a remizat 1-1 cu Sevilla. De partea cealaltă, Getafe are două succese la zero acasă, cu Betis şi Osasuna, plus un egal şi o înfrângere în deplasare. Totuşi gazdele nu au prea multe şanse contra catalanilor, împotriva cărora au pierdut ultimele 4 directe, încasând de fiecare dată câte două goluri. „2 şi peste 1,5 goluri” are cota 2,16.

Biletul din La Liga (17 octombrie 2020)

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare