Urmareste-ne

Archive

Biletul din La Liga – ultima etapă. 5 partide cu miză, pentru 900 de lei

Biletul din La Liga – ultima etapă. Lucrurile sunt destul de complicate în La Liga, înaintea ultimei etape. Lupta e deschisă pentru titlul de campioană, pentru locurile europene, dar şi la retrogradare. Vă propunem 5 partide cu miză, pentru cel puţin una dintre echipele implicate, pe un bilet de câştig potenţial peste 900 de lei. Toate jocurile încep la 19:00.

Atletico şi Real Madrid, duel la distanţă pentru titlu

Biletul din La Liga – ultima etapă. Începem în ordinea clasamentului, cu Real Valladolid – Atletico Madrid. Oaspeţii sunt liderul la zi, cu două puncte peste Real, dar cu rezultate mai slabe în directe faţă de marea rivală. Asta înseamnă că un eventual pas greşit ar duce la pierderea titlului. Victoria este singura opţiune sigură pentru Atletico. Iar Valladolid, penultima clasată, are şanse mici să obţină ceva, chiar dacă un succes ar putea să o scape de retrogradare, în cazul unor rezultate favorabile în celelalte meciuri. „2 solist” are cota 1,33.

Biletul din La Liga – ultima etapă. Real Madrid – Villarreal este un alt meci cu miză pentru ambele formaţii. După cum spuneam, Real are o şansă la titlu, dacă bate, iar Atletico nu câştigă. De partea cealaltă, Villarreal e pe 7, loc de Conference League, dar într-o luptă în trei cu Sociedad şi Betis pentru cele două locuri de Europa League (poziţiile 5 şi 6). „Submarinul galben” e sigur de participarea în competiţiile continentale, dar nu ştie încă în care. Nevoie de victorie şi valoarea sunt mai mari în cazul lui Real şi, de aceea, mizăm pe gazde. „1 solist” are cota 1,49.

Trei echipe se bat pe două locuri de Europa League

Biletul din La Liga – ultima etapă. Celta Vigo – Betis e un duel în care doar oaspeţii au pentru ce lupta. Betis e pe 6, loc de Europa League, dar dacă Villarreal reuşeşte surpriza la Madrid, Betis poate „retrograda” spre Conference League. Celta e cea mai în formă echipă din La Liga, cu 5 victorii la rând, dar indiferent de rezultatul din această seară va termina pe poziţia a opta. „X2” are cota 1,35.

Biletul din La Liga – ultima etapă. Tot în lupta pentru Europa / Conference League e şi Real Sociedad, care primeşte vizita Osasunei. Sociedad e cea mai bin poziţionată pentru a ajunge în Europa League, cu un punct peste Betis şi Villarreal, iar asta înseamnă că un succes îi asigură menţinerea locului 5. Osasuna e pe 11 şi cu gândul la vacanţă, pentru că nu mai are pentru ce să lupte în ultimul meci. „1 solist” are cota 1,62.

Elche are nevoie de victorie pentru a păstra speranţe de salvare

Biletul din La Liga – ultima etapă. În final, avem un duel cu implicaţii la retrogradare. Elche, locul 18, primul care duce în Secunda, primeşte vizita lui Athletic Bilbao. Gazdele au nevoie să treacă peste Huesca, formaţie cu care sunt la egalitate de puncte, dar stau mai rău în directe, pentru a se salva. Valladolid, următoarea clasată, nu reprezintă o ameninţare prea mare, pentru că are meci cu Atletico Madrid. Aşadar, Elche trebuie să facă un rezultat mai bun decât Huesca în duelul cu Valencia. Cele mai mari şanse de a se salva le-ar avea cu o victorie. Iar Bilbao nu a strălucit în deplasările din acest sezon, doar 3 victorii în 18 meciuri, plus 7 remize şi 8 eşecuri. Aşadar, mergem pe mâna gazdelor. „1 solist” are cota 2,10.

Biletul din La Liga – ultima etapă

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii