Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul din Liga 1 pentru weekend! 2247 lei cu meciurile rundei

Universitatea Craiova - FCSB, derby-ul etapei a 17-a din Liga 1
Universitatea Craiova - FCSB, derby-ul etapei a 17-a din Liga 1

Campionatul României nu mai este ce a fost, dar câteodată se poate face profit din meciurile programate aici.

Cota 1.65 pentru FCSB

Deschidem biletul cu jocul dintre Gaz Metan și FCSB, unde ne așteptăm să vedem fotbal de calitate din partea oaspeților, care au ca obiectiv să nu mai facă niciun pas greșit în cursa pentru egalarea celor de la CFR Cluj în clasament. Din acest moti, pariem cu încredere pe 2 solist, la cota 1.65.

Continuăm cu cealaltă mare favorită la titlu, CFR Cluj, care joacă împotriva celor de la Mioveni. Cota pentru victoria gazdelor este foarte bună, 1.32, așa că nu are cum să lipsească de pe biletul cu Liga 1.

Dublăm cota cu U Craiova

Unul dintre meciurile care ne-a atras atenția este Voluntari – U Craiova, unde avem parte de cota 2.02 pentru succesul oaspeților.

Nu lipsește nici meciul Dinamo – Chindia, cota 1.47 pentru o dublă în favoarea oaspeților.

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Bilete câștigătoare